Kagak Ade Akar Rumput Diperburungan

| Dibaca 386,823 kali

Bang-kicau

MediaBnR - Gile aje tu orang pake acara akar rumput ape kagak ngerti ape didunie burung semue same. Kok jadinye sengaje make name akar rumput terus yang bos yang mane semue dianggap ape. Ude jangan sok jadi pelopor dah dalam dunie burung itu kagak ade senior ame yunior semua same kayak kate Babe satu hati ame satu hobby.

Elu gayane ngebacot kayak orang mau pilkade aje ngebela katenye masyarakat bawe. Padahal diotak elu bagaimane gue jadi biar balik ni modal gue, hehe.. ude kagak usa jadi pahlawan kepagian. Kite liat bahase elu kayak orang mau nyalonin jadi pejabat aje, ude jadi pejabat jadi penjahat. Sekali lagi ane kasih tau di kagak ade akar rumput semue same didunie burung.. Elu ngebacot akar rumput akar rumput aje malah bahaye rumput tetangge entar diembat.

Kumpulan Berita :