Tiket Aje Palsu Gimane Lombenye Ye?

| Dibaca 1,006,554 kali

Bang-kicau

Ade ade aje EO sekarang yee ada manipulasi date biar hadiah utame kagak keluar aje gile. Kayak gini bakal sepi nie lombe kedepan kalo yang ngelola manusie nye same. Tiket dibilang habis tau tau dilapangan cume ade 30 gantangan maksudnye ape?. Sekarang kalo ane kite mau lombe kalo dibilang tiket habis tau tau cuma 30 gantangan. Naikin  aje sekalian 2 burung lage gantang baru bayar kerjain ganti tu tang punya gawe.

Emang bener katenye si Babe Boy “Kalo elu kagak ngebangun dunie burung jangan ngerusak!”. Kayak gini ni yang ngerusak ude si kalo takut ngadain lombe ude kagak usa buat lombe. Ude pade nyium nie kicaumanie yang lebih gile lagi di Bogor ade lomba semua EO Bogor cieee gayanye lapangan dibuke Latpers semue. Lah gimane kalo dibalik ame EO yang anak bawang die buat lombe semua EO Jabodetabek buka lombe. Kalo ane si bilang kite ini keluarge jangan sok jago deh ape lagi elu mah cuma anak buah jabatan elu. Bukan nye bos lebih baik ngaku aje joki bukan bis tapi cinte damai ini baru top..

Kumpulan Berita :