Gede Omong Aje Lu!!

| Dibaca 899 kali

bang kicau

Makenye kalo ngambil keputusan tanye ane dulu kalo ude gini gimane?.. Kagak ade orang segile babe Boy deh didunie burung ini kalo uda gini mau ngemeng ape. Pade belagu kayak gampang aje pade ude pake fitne babe ane. Pade nyadar kagak punye hati kagak tu lapangan tempatnye Juri cari makan buat anak bininye. Katenye pade tukang ibade katenye Juri anak nye ancur ibade nye kalau Kelakuan aje ude mirip same yang sering gode manusie.

Ane jamin elu pade kagak bise dah nidurin BnR ape lagi elo mau nidurin babe ane ha ha.. Bayar lapangan aje elu pade kagak kuat ame tropi aje pade belom kebayar. Pade bego si elu pade emang nya kalo pade kagak bise makan die pade bisa nolongin elu pade. Nyadar kenape cepar bertobat ame yang kuase dah.. pesen ane.

Kumpulan Berita :