Browsing: Bang Kicau

Komen Aje Lo! Ikut Juga Kagak..

| Dibaca 159,171 kali

Ane liat tu pade komen aturanye Presiden cup ane ampe ketawe liatnye.. Ini orang keliatan banget kagak pernah tao Presiden Cup ape…

Haloo Mau Kagak Nie?

| Dibaca 101,210 kali

(Bang Kicau) – Emang ude pade menghalalkan care nie di dunie burung mati rabit.. Ane selame ini diem aje cume ngeliat komentar…

Bisenye Nyabot Aje Lu

| Dibaca 721,483 kali

Ade aje kok organisasi bisenya ngerayu Juri BnR atu atu, Kecil banget kalo ane pikir tu organisasi. Kayak kagak ade muke aje…

Puase Aje Masih Usil

| Dibaca 925,808 kali

Di Bulan Ramadhan kite kudu bise menahan hawe nafsu kite. Baik tindak tanduk kite ame semue ame yang lainnye. Tapi aneh juga…

Ade Group FB Nye

| Dibaca 294,040 kali

Ane liat di medsos siape yang buat status die die juge yang komentar. Kayak lagu Iwan Fals bola ping pong ping pong…

Ade Prescup IV Ye?

| Dibaca 233,681 kali

Ape ane bilang juga tuh si Babe suseh ditebak orang nye. Segale jurus dipakai buat ngambrukin BnR main sabet janji palsu pade…

Bukannye Zaman Perang Sekarang Coy

| Dibaca 124,214 kali

Emang bener kalo dulu kale zaman kompeni orang pada bergerilia ngelawan kumpeni. Kok dizaman android gini masih ade yang bergerelie ye hehe.…

Kagak Boleh Turun Burung?????

| Dibaca 341,905 kali

Emang siape yang jamin kagak turun burung di lombe. Emang kagak ade namanye kok karena selame ini pake name orang laen istilehnye…

BnR Cume Atu

| Dibaca 1,275 kali

MediaBnR – Gile sibabe, ane salut dah diem tapi die sekali tepuk due tige nyamuk langsung ngacir. Tapi semue mulai pade melek…