Browsing: Bang Kicau

Juare Pake Suap!

| Dibaca 858,757 kali

Kayaknye ude pade pinter nie kicaumanie kalau liat burung menang kagak beres. Ade namenye juare jagoan kandang kagak ade gunenye. Ape nikmatnye…

Komen Aje Lo! Ikut Juga Kagak..

| Dibaca 159,310 kali

Ane liat tu pade komen aturanye Presiden cup ane ampe ketawe liatnye.. Ini orang keliatan banget kagak pernah tao Presiden Cup ape…

Haloo Mau Kagak Nie?

| Dibaca 101,361 kali

(Bang Kicau) – Emang ude pade menghalalkan care nie di dunie burung mati rabit.. Ane selame ini diem aje cume ngeliat komentar…

Bisenye Nyabot Aje Lu

| Dibaca 721,620 kali

Ade aje kok organisasi bisenya ngerayu Juri BnR atu atu, Kecil banget kalo ane pikir tu organisasi. Kayak kagak ade muke aje…

Puase Aje Masih Usil

| Dibaca 925,943 kali

Di Bulan Ramadhan kite kudu bise menahan hawe nafsu kite. Baik tindak tanduk kite ame semue ame yang lainnye. Tapi aneh juga…

Ade Group FB Nye

| Dibaca 294,207 kali

Ane liat di medsos siape yang buat status die die juge yang komentar. Kayak lagu Iwan Fals bola ping pong ping pong…

Ade Prescup IV Ye?

| Dibaca 233,847 kali

Ape ane bilang juga tuh si Babe suseh ditebak orang nye. Segale jurus dipakai buat ngambrukin BnR main sabet janji palsu pade…

Bukannye Zaman Perang Sekarang Coy

| Dibaca 124,363 kali

Emang bener kalo dulu kale zaman kompeni orang pada bergerilia ngelawan kumpeni. Kok dizaman android gini masih ade yang bergerelie ye hehe.…

Kagak Boleh Turun Burung?????

| Dibaca 342,065 kali

Emang siape yang jamin kagak turun burung di lombe. Emang kagak ade namanye kok karena selame ini pake name orang laen istilehnye…