Browsing: Bang Kicau

Hanye Segitu Aje!!!!

| Dibaca 221,845 kali

MediaBnR –  Hehe emang asik juge dunie burung ini kalo kita ngamati pelakunye. Ilmu Bunglon yang dipake ame pelaku pelaku didalam dunie…

Ade dan Tiade dan Kudu Ade

| Dibaca 1,390 kali

MediaBnR -Ajib emang kudu jempol due buat para pengurus BnR pusat nie ketegasaanye dan kesolid tanye. Kagak ade keraguan dan kekuatiran mane…

Kagak Beres..

| Dibaca 363,782 kali

Kenape dunie kicau jadi kayak begini sekarang ini ye. Ade aje yang terjadi didunie kicau yang kagak perlu terjadi. Kalo ribet masalah…

Emang Burung Besi..!!!

| Dibaca 269,634 kali

MediaBnR – Ade ade aje nie orang maunye burung di gantang menang, emangnye die sendirian aje yang gantang. Terus yang laen yang…

Belayar Terus Niee BnR Nyee

| Dibaca 412,629 kali

mapan ude solid ude mua mua nye nie BnR ude tertata rapi semue.Emang si Babe mah kudu diajungin jempol kalo sutradara die…

Juare Pake Suap!

| Dibaca 859,532 kali

Kayaknye ude pade pinter nie kicaumanie kalau liat burung menang kagak beres. Ade namenye juare jagoan kandang kagak ade gunenye. Ape nikmatnye…

Komen Aje Lo! Ikut Juga Kagak..

| Dibaca 160,124 kali

Ane liat tu pade komen aturanye Presiden cup ane ampe ketawe liatnye.. Ini orang keliatan banget kagak pernah tao Presiden Cup ape…

Haloo Mau Kagak Nie?

| Dibaca 102,188 kali

(Bang Kicau) – Emang ude pade menghalalkan care nie di dunie burung mati rabit.. Ane selame ini diem aje cume ngeliat komentar…