Browsing: Bang Kicau

Bukannye Zaman Perang Sekarang Coy

| Dibaca 124,584 kali

Emang bener kalo dulu kale zaman kompeni orang pada bergerilia ngelawan kumpeni. Kok dizaman android gini masih ade yang bergerelie ye hehe.…

Kagak Boleh Turun Burung?????

| Dibaca 342,275 kali

Emang siape yang jamin kagak turun burung di lombe. Emang kagak ade namanye kok karena selame ini pake name orang laen istilehnye…

BnR Cume Atu

| Dibaca 1,650 kali

MediaBnR – Gile sibabe, ane salut dah diem tapi die sekali tepuk due tige nyamuk langsung ngacir. Tapi semue mulai pade melek…

Ude Tertata Ude Nyaman

| Dibaca 736,257 kali

OBI (Organisasi BnR Indonesia) dan JBI organisasi Juri BnR Indonesia ude terbentuk ude ade pengurusnye. Ketue OBI ude mau jalanin programnye, JBI…

Ape Salahnye BnR?

| Dibaca 973,833 kali

Kenape bacot tuh orang kok ngoceh salahnye masuk BnR jadi burungnye kagak menang. Ini yang dilombein apenye? burungnye ape organisasinye? Ade lagi…

Ude Kagak Zaman

| Dibaca 333,066 kali

Ude pade ketinggalan zaman model ngadu domba ame provokasi di dunie burung. Liat aje hasilnye pada kagak demen ame bacot – bacot…

Babe kan Pemancing

| Dibaca 167,590 kali

Ape ane bilang jitukan ape yang dijalanin ame Babe Boy jadi pade keliatan ame die. Mane yang simpati mane yang cume dimulut…

Saleh Buat Bener

| Dibaca 257,826 kali

Gonjang ganjing kayak di dunie perwayangan aje nie tapi namenye lakon menangnye terakhir. Kalo ane liat ini semue ambisi pribadi aje padahal…

Ade Juri Dipensiunkan Dini

| Dibaca 289,227 kali

Nah lo kalu ude begini mau kemane elo minta tolong sono minta tolong aje ame bos yang elo dewa dewakan..ha..ha.. Ape die…

Target Operasi JBI

| Dibaca 180,926 kali

Gile ini JBI ude ade name name TO (Target Operasi) Juri yang punye Bos masing masing. Bener dah emang mirif kayak lembage…

Hati-Hati IP Ame Korlap…

| Dibaca 36,303 kali

Haha.. ane baru dapet info dari informen gue nie bakalan rame nie. Si Babe bukan hanya Juri aje yang bakal dibabat abis…