Browsing: Bang Kicau

BnR Cume Atu

| Dibaca 1,413 kali

MediaBnR – Gile sibabe, ane salut dah diem tapi die sekali tepuk due tige nyamuk langsung ngacir. Tapi semue mulai pade melek…

Ude Tertata Ude Nyaman

| Dibaca 736,087 kali

OBI (Organisasi BnR Indonesia) dan JBI organisasi Juri BnR Indonesia ude terbentuk ude ade pengurusnye. Ketue OBI ude mau jalanin programnye, JBI…

Ape Salahnye BnR?

| Dibaca 973,638 kali

Kenape bacot tuh orang kok ngoceh salahnye masuk BnR jadi burungnye kagak menang. Ini yang dilombein apenye? burungnye ape organisasinye? Ade lagi…

Ude Kagak Zaman

| Dibaca 332,879 kali

Ude pade ketinggalan zaman model ngadu domba ame provokasi di dunie burung. Liat aje hasilnye pada kagak demen ame bacot – bacot…

Babe kan Pemancing

| Dibaca 167,411 kali

Ape ane bilang jitukan ape yang dijalanin ame Babe Boy jadi pade keliatan ame die. Mane yang simpati mane yang cume dimulut…

Saleh Buat Bener

| Dibaca 257,668 kali

Gonjang ganjing kayak di dunie perwayangan aje nie tapi namenye lakon menangnye terakhir. Kalo ane liat ini semue ambisi pribadi aje padahal…

Ade Juri Dipensiunkan Dini

| Dibaca 289,061 kali

Nah lo kalu ude begini mau kemane elo minta tolong sono minta tolong aje ame bos yang elo dewa dewakan..ha..ha.. Ape die…

Target Operasi JBI

| Dibaca 180,753 kali

Gile ini JBI ude ade name name TO (Target Operasi) Juri yang punye Bos masing masing. Bener dah emang mirif kayak lembage…

Hati-Hati IP Ame Korlap…

| Dibaca 36,106 kali

Haha.. ane baru dapet info dari informen gue nie bakalan rame nie. Si Babe bukan hanya Juri aje yang bakal dibabat abis…