Browsing: Bang Kicau

Haloo Mau Kagak Nie?

| Dibaca 102,276 kali

(Bang Kicau) – Emang ude pade menghalalkan care nie di dunie burung mati rabit.. Ane selame ini diem aje cume ngeliat komentar…

Bisenye Nyabot Aje Lu

| Dibaca 722,404 kali

Ade aje kok organisasi bisenya ngerayu Juri BnR atu atu, Kecil banget kalo ane pikir tu organisasi. Kayak kagak ade muke aje…

Puase Aje Masih Usil

| Dibaca 926,692 kali

Di Bulan Ramadhan kite kudu bise menahan hawe nafsu kite. Baik tindak tanduk kite ame semue ame yang lainnye. Tapi aneh juga…

Ade Group FB Nye

| Dibaca 295,144 kali

Ane liat di medsos siape yang buat status die die juge yang komentar. Kayak lagu Iwan Fals bola ping pong ping pong…

Ade Prescup IV Ye?

| Dibaca 234,786 kali

Ape ane bilang juga tuh si Babe suseh ditebak orang nye. Segale jurus dipakai buat ngambrukin BnR main sabet janji palsu pade…

Bukannye Zaman Perang Sekarang Coy

| Dibaca 125,155 kali

Emang bener kalo dulu kale zaman kompeni orang pada bergerilia ngelawan kumpeni. Kok dizaman android gini masih ade yang bergerelie ye hehe.…

Kagak Boleh Turun Burung?????

| Dibaca 342,819 kali

Emang siape yang jamin kagak turun burung di lombe. Emang kagak ade namanye kok karena selame ini pake name orang laen istilehnye…

BnR Cume Atu

| Dibaca 2,362 kali

MediaBnR – Gile sibabe, ane salut dah diem tapi die sekali tepuk due tige nyamuk langsung ngacir. Tapi semue mulai pade melek…

Ude Tertata Ude Nyaman

| Dibaca 736,823 kali

OBI (Organisasi BnR Indonesia) dan JBI organisasi Juri BnR Indonesia ude terbentuk ude ade pengurusnye. Ketue OBI ude mau jalanin programnye, JBI…

Ape Salahnye BnR?

| Dibaca 974,371 kali

Kenape bacot tuh orang kok ngoceh salahnye masuk BnR jadi burungnye kagak menang. Ini yang dilombein apenye? burungnye ape organisasinye? Ade lagi…

Ude Kagak Zaman

| Dibaca 333,594 kali

Ude pade ketinggalan zaman model ngadu domba ame provokasi di dunie burung. Liat aje hasilnye pada kagak demen ame bacot – bacot…